Пришкільний табір "Дивосвіт". День індіанців

9 червня 2017 року в літньому пришкільному таборі на базі Антонівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №21 було проведено розважальний захід – квест «Шукачі скарбів».

Метою заходу було сформувати у дітей навички роботи в команді, виховувати толерантне ставлення один до одного та сприяти розвитку комунікабельності та знайомству з однолітками.

Після ранкової бадьорої зарядки діти розпочали готуватися до квеста. Кожний загін перетворився в плем'я червоношкірих індіанців. Плем’я мало свого вождя, бойовий клич та назву. Після представлення племені розпочалась захоплююча гра-квест «Шукачі скарбів». Основне завдання якої полягало в послідовному виконанні заздалегідь підготовлених завдань командами або окремими гравцями. Під час гри команди вирішували логічні завдання, здійснювали пошук на місцевості, будували оптимальні маршрути переміщення, шукали оригінальні рішення і підказки. Після завершення чергового завдання команди переходили до виконання наступного. Перемогла команда, що виконала всі завдання швидше за інших. Дійшовши до фінішної прямої, загони були нагороджені солодкими подарунками.

Діти – вихованці пришкільного табору з великим задоволенням взяли участь у заході, отримали феєрверк позитиву, гарного настрою та нові враження від участі у квесті.


Кiлькiсть переглядiв: 424

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.