Урочисте відкриття "Зеленої школи"

Сьогодні, 13 вересня, у смт Антонівка відбулось відкриття нової еко-школи «Зеленої школи». На урочистостях були присутні поважні гості з Фінляндії на чолі з Міністром зовнішньої торгівлі та розвитку паном Кайєм Мюккяненом, представники Херсонської обласної державної адміністрації, міської ради, управління освіти, Херсонської Торгово-промислової палати.

У 2013 році був розробленний проект "Зелена школа - запорука успішного майбутнього дітей Антонівки." І у 2016 році він успішно був реалізований завдяки консолідації зусиль міжнародних інвесторів, зокрема уряду Фінляндії, корпорації НЕФКО та органів місцевого самоврядування.

Зелена школа у Антонівці стане центром соціально-психологічної реабілітації та центром екологічного виховання херсонської молоді.

Під час урочистостей усіх, хто долучився до реалізації проекту нагородили грамотами та подяками облдержадміністрації Андрія Гордєєва та Херсонського міського голови Володимира Миколаєнко.

Учні школи подарували присутнім кращі вокальні та хореографічні номери.

Пан Кай Мюкканен, міністр зовнішньої торгівлі Фінляндії вручив учням школи символічний ключ для відкриття школи. Учні урочисто обіцяли берегти будівлю Зеленої школи, наполегливо навчатися та здобувати міцні знання.


Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.