В очікуванні новорічної казки

Останні тижні грудня в нашій школі завжди сповнені радісним очікуванням новорічного дива та зимових канікул. Новорічне свято – це, без сумніву, довгоочікувана казка для всіх дорослих і дітей. Вчителі та діти прикрашають класи, актову залу та шкільні коридори, встановлюють новорічну ялинку. А ще?

Учні 1-Б класу разом зі своїм класним керівником Кедровською Марією Миколаївною влаштували казку для своїх однолітків з м. Прилуки Чернігівської області, взявши участь у Всеукраїнському проекті «Новий рік у кожній школі», який має на меті об’єднати школи України, зокрема дітей початкових класів.

Наші школярики з любов’ю готували новорічні сюрпризи для діток Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та відправили їх поштою до м. Прилуки. А також з нетерпінням чекали на привітання від своїх ровесників.

І ось настала довгоочікувана мить.

Першокласники отримали у відповідь подаруночки та побажання миру, щастя, любові від дітей та вчителя Кашки Людмили Юріївни.

Щирі побажання з чудовим, чарівним і довгоочікуваним святом Нового року отримали також директор школи Лугова Галина Леонідівна та класний керівник Кедровська Марія Миколаївна.

Щиро дякуємо Вам, Людмила Кашка, діткам Вашої школи, педагогічному колективу Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів і бажаєо Вам веселих новорічних свят!

/Files/images/Нов (2).jpg

/Files/images/Нов (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.