Проект "Школа Енергії 2.0"

Проект «Школа Енергії 2.0» реалізується Асоціацією «Енергоефективні міста України» за підтримки проекту "Створення енергетичних агентств в Україні", що впроваджується компанією «Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ» за дорученням Федерального міністерства довкілля, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини.

Тривалість проекту:листопад 2016 – жовтень 2017 року.

Метою проектує gокращення енергоефективності та енергозбереження в школах проекту шляхом запровадження енергомоніторингу та енергоменеджменту; підняття рівня обізнаності школярів, а також передача їм технічних знань щодо процесу енергоспоживання і поширення набутого досвіду в місцевій громаді та в інших навчальних і освітньо-виховних закладах.

Загалом для участі в проекті було відібрано 15 українських шкіл.Учасники були обрані на конкурсній основі серед тих шкіл, які приймали участь у першому етапі. Аби бути допущеними до відбору, вони мали відповідати певним обов’язковим критеріям, серед яких: успішна робота на першому етапі проекту «Школа Енергії», наявність творчих і змістовних ідей для другої стадії, залучення менеджера з енергетичних питань у складі місцевої міської ради, можливість реалізації усіх запланованих заходів з енергетичного менеджменту у конкретній школі та ін.

Проект "Школа Енергії 2.0" розпочався 01.12.2016 року з візиту технічного експерта Андрія Баруліна, який попередньо ознайомив школярів та адміністрацію школи зі спеціально розробленою методологією для здійснення щоденного енергомоніторингу шкільного приміщення.


Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.